Veiligheidsvoorschiften

Veiligheid staat bij Boefjes & Snoesjes voorop. U vind op deze pagina alles over de veiligheid van onze producten. 

Wij gebruiken voor al onze producten de beste kwaliteit. Onbehandel hout en siliconen kralen 100% vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers. Elk product wordt voordat deze verzonden wordt zorvuldig handmatig getest en opgemeten.

Bijtringen
- Controleer de bijtring voor -en na gebruik op loszittende delen, slijtage en barsten (in het hout).
- Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten dient de bijtring niet meer te worden gebruikt.
- Laat uw kind niet alleen met een bijtring.
- Reinigen kan gewoon onder de kraan. 
- De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout. De Silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn BPA-vrij, PVC-vrij, Lood-vrij en Ftalaat-vrij. 

Speenkoord
- Het is geen speelgoed.
- De knopen zitten erin voor de veiligheid. (haal ze er dus niet uit)
- Controleer het speenkoord voor ieder gebruik.
- Leg de baby nooit in bed met een speenkoord. 
- Laat de baby nooit alleen met het speenkoord, houdt altijd toezicht!
- Is niet bedoeld om op te bijten.
- Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten dient het speenkoord niet meer te worden gebruikt.

Al onze speenkoorden voldoen aan de hiervoor geldende Europese norm (NEN 12586) en zijn daarom maximaal 22cm exclusief clip.

De samenstelling van een speenkoord met naam kan in kleine mate afwijken van het voorbeeld in verband met de lengte van de naam. Wilt u zeker weten dat uw speenkoord toch voldoet aan de norm geef dit dan bij het afrekenen aan in de opmerkingen dan passen wij het ontwerp voor u aan. 

Tot slot
Ons advies is om je kindje niet alleen te laten met de producten van Boefjes & Snoesjes, maar altijd onder toezicht van een ouder of verzorger. Geef daarom ook niet onze speenkoorden of bijtringen mee naar bed. Het zijn handgemaakte producten, gemaakt van kleine kralen die verstikking kunnen veroorzaken. Uiteraard worden al onze producten uitvoerig getest voor verzending. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van onze producten en de veiligheid van uw kind. Boefjes & Snoesjes is niet verantwoordelijk te stellen voor eventuele schade.

Boefjes & Snoesjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken m.b.t. het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind. Laat je baby nooit alleen met onze producten. Gebruik is geheel op eigen risico.

© 2020 - 2023 Boefjes en Snoesjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel